اخبار و مقالات

کاهش فشارخون با این مواد غذایی
تاریخ انتشار : 1397/3/22 ساعت 12:17:18
در کنار عادات سالمی مانند مدیریت استرس، تحرک، دوری از سیگار و ... در اینجا 4 گزینه غذایی که مصرف مداوم آنها فشار خون را در عرض 15 روز کاهش داده و آن را در محدوده سالم حفظ می کند، معرفی شده است:
چغندر: چغندر حاوی میزان بالایی از نیترات معدنی است. در بدن انسان، نیترات معدنی تبدیل به اکسید نیتریک می شود، که باعث شل شدن و اتساع عروق خونی می گردد. ایر سبزیجات برگ دار  مانند کاهو و کلم هم دارای سطوح بالای این ترکیب هستند، که این ماده را از طریق ریشه های خود از خاک دریافت می کنند.
سیرتا قبل از این که سیر به عنوان عنصری برای پخت و پز به کار گرفته شود، از آن به مانند دارو استفاده می شد. سیر خرد شده در یونان باستان دارویی برای بهبود زخم و کاهش فشار خون بود. به همین ترتیب، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول ال دی ال می شود
موز: اگر روزی یک  عدد موز بخورید، 100 درصد میزان نیاز روزانه شما به پتاسیم تامین می شود. پتاسیم برای حفظ سلامت کلیه ها ضروری است. همانطور که سدیم باعث افزایش التهاب و احتباس مایعات در بدن می شود، پتاسیم گردش خون را بهبود می بخشد و دارای اثر دیورتیک است.
اسیدهای چرب امگا 3: روغن ماهی، آووکادو، روغن زیتون، بذر کتان و ... منابع غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. مصرف این چربی ها برای حفظ سلامت قلب ضروری است ضمن این که به تقویت رگ های خونی و انعطاف پذیری آنها کمک می کند. مصرف این چربی ها برای بهبود گردش خون و کاهش فشار خون نیز مفید است. اسیدهای چرب امگا 3 به نام اسید داکوزاگزائوئیک بخش مهمی از رژیم افراد مبتلا به پرفشاری خون است.
کاهو: ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در این سبزی حتی بیشتر از اسفناج است. منیزیم، پتاسیم، و ویتامین سی موجود در کاهو منجر به کاهش فشار خون می شود.

منبع: خبرگزاری مهر